nasze pierwsze spotkanie - restauracje warszawa

Wszystko co przyjdzie do głowy niekoniecznie na temat Chorwacji i Bałkanów. Tutaj jest miejsce na luźne rozmowy, posty mniej poważne i wszystko inne co nie mieści się w pozostałych działach.

nasze pierwsze spotkanie - restauracje warszawa

Postprzez Sixec837 » 8 sty 2012, o 15:09

witam wszystkich. mam prośbę abyście polecili mi jakieś ciekawe restauracje w warszawie, do których mogł bym zaprosić dziewczynę. dodam ze umowililiśmy się na pierwszą randkę i fajnie by było gdyby wszystko byo idealnie i gdyby ona była zachwycona. więc bardzo proszę o wasze propozycje.
Sixec837

Re: nasze pierwsze spotkanie - restauracje warszawa

Postprzez Johannes » 10 sty 2012, o 13:10

zabierz ją do ogrodów frascati, moja żona była zachwycona jak ja tam pierwszy raz zaprowadziłem :D świetne miejsce, twojej dziewczynie na pewno też się bardzo spodoba. a jak nie to też się nie przejmuj :) pozdrawiam.
Johannes

Re: nasze pierwsze spotkanie - restauracje warszawa

Postprzez Johannes » 10 sty 2012, o 13:16

moim zdaniem najlepszym wyjściem jest wybrać restaurcje którą ty lubisz. taką w której czujesz się pewnie i swobodnie. co o tym myslisz? wtedy jest moim zdaniem duża szansa na to, że dziewcyna też będzie się tam czuła. powodzenia ci zyczę.
Johannes

Powrót do HydePark